LifeStylePointe

Kérdésed van? E-mail:

Sikeres Jelentkezés!

Gratulálunk, sikeresen jelentkeztél és kitöltötted a kérdőívet! 

Az általad választott időpontban fogjuk megtartani a szépségápolást. 24 órán belül keresni fogunk telefonon, hogy egyeztessünk a részletekkel kapcsolatban!

A Szépségápolás konzultáció menete:

Telefonon fogunk keresni időpontfoglalásodat követő 24 órán belül, hogy egyeztessük telefonon egy néhány perces konzultáció keretében a Szépségápolás részleteiről.

Arra kérünk, győződj meg arról, hogy olyan időpontot választottál, amikor ténylegesen el tudsz jönni a Bőrápolásra!  A telefonos konzultáció alkalmával átbeszéljük a helyszínt, a kérdéseidet, és néhány részletet. A Szépségápolás időtartama 60-90 perc között lesz, attól függően mennyi kérdésed, illetve milyen érdeklődésed van az adott témában. 

A Tanácsadás napján reggel fogunk küldeni számodra még egy emlékeztető e-mailt, hogy biztosan ne feledkezz meg róla a mindennapok elfoglaltságában!

Ha a lefoglalt időpontra nem tudsz eljönni, és ezt nem is jelzed, akkor a jövőben nem tudunk neked időpontot biztosítani! Abban az esetben, ha ezt jelzed felénk, akkor még egy időpont tudsz foglalni. Ezt követően sajnos már nem lesz több alkalmad! Kérünk, vedd ezt komolyan, mi is ezt tesszük, mivel ténylegesen értéket szeretnénk nyújtani számodra.

Alig várjuk, hogy segíthessünk Neked a következő szintre lépni az egészséges bőrápolás területén, a legjobb megjelenésben, magabiztosságban, és hogy sugárzóan jól érezd magad!

A te szépségedre! LifeStylePointe csapata 🙂

Ez az oldal nem része a Facebook weboldalnak vagy Facebook Inc.-nek.
Ez a weboldal nem támogatott a Facebook által semmilyen formában. A FACEBOOK a facebook Inc. bejegyzett márkaneve.