LifeStylePointe

LifeStylePointe

Kérdésed van? E-mail:

Hogyan érd el újra a legjobb formád webinárium

Hogyan állítsd be az ideális testsúlyod
tartósan, kiszámítható módon?

Emeld magasabb szintre az egészséged, az egyedülálló 42 napos programunkkal, a lehető legjobb áron, mindezt garanciával a vágyott eredményre.

Hogyan előzd meg a betegségeket?​

Mikrotápanyag felmérés
az egészségedért

Azonnal eredménnyel a megfelelő testsúly, vázizom és zsígeri zsír értékeinek beállításáért.
Személyre szabott konzultációval és tanácsadással a tartós egészséged megőrzéséért.

Kinek ajánljuk leginkább a Webináriumot?

01.

Aki szeretne tiszta képet kapni egészségi állapotáról, és egyben megkapni rá a megoldást is.

02.

Aki hosszú távú, könnyen elsajátítható megoldást keres egészsége megőrzésére, a betegségek megelőzésére, mindezt garanciával.

03.

Aki hiteles, tiszta tényekkel alátámasztott információt szeretne, annak érdekében, hogy tartósan be tudja állítani ideális testsúlyát.

04.

Aki kiszámítható eredményt és személyre szabott megoldást keres egészsége magasabb szintre emeléséhez.

Szeretnéd az egészséged HOSSZÚ távon megőrizni?

Webinárium Időpontja: 2021. Május. 20.

Days
Hours
Minutes
Seconds

Ne hagyd ki ezt a nagyszerű lehetőséget! Jelentkezz, hogy le ne maradj! Ez az ajánlat csak ezen az oldalon elérhető!

Mindössze néhány lépésre vagy a megoldástól.

01.

Jelentkezz a Webináriumra!

Időpont: 2021. május 20. 20:00 óra

A sikeres jelentkezéshez töltsd ki a mellékelt űrlapot, és kattints a “Jelentkezem a Webinárium” gombra! Ezt követően visszaigazoljuk a sikeres jelentkezésedet!​

02.

Előnyök számodra

Hatékony fogyás, gyors és tartós eredménnyel

A lehető legkényelmesebben, éhezés nélkül

Legbiztonságosabb módon, garanciával a vágyott eredményekre

Miközben napról-napra jobban érzed magad

Aki már elvégezte a programot, a következőket tapasztalta:

"Elfoglalt napjaimban segített megérteni, hogy mik azok a kulcstényezők az egészségem szempontjából, amire ténylegesen figyelnem kell. Ezek a tényezők biztosítják a hosszú egészséget és jó közérzetet, amire nem is gondoltam volna, és mások sem foglalkoznak vele.  Gyors és tiszta képet kaptam, és megfelelő tudást egyszerre egy helyen. Valamint hiteles tanácsokat és információt arról, hogyan és mivel egészítsem ki a táplálkozásomat. Továbbá, mire figyeljek a testalkatommal és a testösszetételemmel kapcsolatban, hogy megőrizzem egészségemet. Hálás vagyok ezért a megoldásért, és szívesen ajánlom másoknak is."
Fülöp Zoltán
Vállalkozó
"Megosztom a történetem a programmal kapcsolatban. Alapból nem feltétlenül a külső (hasam) miatt kezdtem el, inkább az értékek miatt, amit a kezdő méréskor láttam, cseppet sem tetszett. A legnagyobb kilengés a zsigeri zsír érték volt. Ebből adódóan, mivel ez egy láthatatlan tényező, még olyanoknak is tud segíteni a program, akin kívülről nem látszik, hogy "rá fér". Amellett, hogy az értékeim nagyszerűen javultak a 6 hét alatt, megtanított a táplálkozási szokások kialakítására. Mit, hogyan, és mivel érdemes enni, hogy a lehető legtöbb tápanyagot vigyem be, az adagokra, mi milyen funkciót lát el, mi a felszívódása, miért van rá szükség. Illetve miért szükséges ma már a táplálékkiegészítő, és miért nem mindegy, hogy az, milyen forrásból van. A program nagyon egyszerű, ettől nagyszerű. Az esztétika egy dolog, amit belül érzel, ami belül változik, annak örül igazán a tested. Csak nyerhetsz vele ."
Fehér Rudolf
"Letelt a 6 hetes programunk. Nagyon izgalmas volt, és a végszámok láttán nincs kérdés, hogy működik-e. Párom révén jó tapasztalat volt, hogyha az elején van is egy kis bizonytalanság, hogy biztosan működik-e, hogy bele tudjuk-e illeszteni a rohanó hétköznapokba, akkor a válasz igen. Rengeteget tanultunk, tapasztaltunk, élveztük, és ami elvárás, kérdés volt bennünk, mindenre kaptunk választ. Kezdd el, és amint elkezdted érezni a hatást, a jobb közérzetet, akkor a megoldás is megérkezik a kérdéses részekre.
Andi és Péter
középvezető és ügyvéd

Eredmények, amikre számíthatsz:

Hálás leszel magadnak a jól meghozott döntésed miatt!

Magabiztos, vonzó megjelenés

Elégedett leszel és nem csak te leszel hálás magadnak a törődésért, hanem az összes ismerősöd észreveszi majd, hogy ragyogsz, és kiváncsiak lesznek a titkodra. Megnő a magabiztosságod és jól érzed magad a bőrödben.

Hosszan tartó egészséges állapot

Megérted, hogy mik a lényegi pontok az egészséged megőrzéséhez! Az értékeid visszaállnak a megfelelő állapotra. Megfelelő mennyiségben és minőségben viszed be a tápanyagokat a szervezetedbe, tudatosan mozogsz, van napirended, és az új szokások kialakulásával tartósabb egészségre számíthatsz.

Működő módszertan életre szólóan

Már tudod a titkot, hogy min múlik az egészséged! Kezedben az életre szóló tudással és eszközökkel, bármikor alkalmazhatod a tanultakat. Nincs több frusztráció, felesleges próbálkozás, és kísérletezés. Csak kiszámítható eredmények!

100% GARANCIA

  1. MEGELÉGEDETTSÉGI GARANCIA: a program fegyelmezett betartása esetén 100%-os megelégedettségi garanciát vállalunk a program működésére és hatékonyságára. Jelentkezz a Webináriumra!  

  2. KÉNYELEM GARANCIA: nem kell orvosról dietetikusra szaladgálni, időpontokat kérni, nálunk mindent egy helyen megkapsz, sorban állás nélkül.

Ez az oldal nem része a Facebook weboldalnak vagy Facebook Inc.-nek.
Ez a weboldal nem támogatott a Facebook által semmilyen formában. A FACEBOOK a facebook Inc. bejegyzett márkaneve.