LifeStylePointe

Kérdésed van? E-mail:

Itt is van a bőrtípus elemzésed eredménye

Zsíros bőr

A bőröd olajosan fénylik, fakó színű, sőt, sokszor sárgásán faggyús árnyalatú? Az arc középvonalában, de nem ritkán az egész arcon sok szürkésfekete, könnyen eltávolítható mitesszer okoz Neked mindennapos bosszúságot. A bőséges faggyútermelés miatt kialakuló, a bőrfelszínt bevonó fényes réteg gátolja a bőrlégzést, és mivel a faggyú nem tud ürülni, kis faggyúdugaszok keletkeznek a pórusaidban.

Nagyon fontos a bőröd rendszeres radírozása, hogy az elszarusodott réteget eltüntesd a bőröd szabad lélegzése érdekében. Mindezzel együtt ne bánkódj, vannak előnyei is a bőrtípusodnak:

  • a fokozott faggyútermelésnek köszönhetően a bőröd és az egész tested védettebb a káros külső hatásoktól, mint légszennyezés, vagy az UV-sugárzás,

  • az olajréteg védelmet nyújt a káros napsugarak egy része ellen, így nehezebben ég le a bőröd,

  • később jelennek meg a ráncok az arcodon, az itt-ott fénylő arcbőr fiatalabbnak láttat, ezt a harmincas évei második felében már egyáltalán nem bánja annyira az ember.

Bőrtípusodnak megfelelő bőrápolás egyszerűen és személyre szabottan

Megtudtad a tesztünkből, hogy a zsíros bőrtípusúak közé tartozol?

Szeretnéd megtudni, hogyan ápold és védd, személyre szabottan a saját bőrtípusodnak megfelelően arcbőröd? Kiváncsi vagy, hogyan legyél a legegyszerűbben saját magad kozmetikusa, mindössze napi 10-15 percben, a lehető legjobb minőségben?

Ennek érdekében személyre szabott szépség-és bőrápolási tanácsadást tartunk Neked!

Részletekért kattints az alábbi gombra!

Ez az oldal nem része a Facebook weboldalnak vagy Facebook Inc.-nek.
Ez a weboldal nem támogatott a Facebook által semmilyen formában. A FACEBOOK a facebook Inc. bejegyzett márkaneve.