LifeStylePointe

Kérdésed van? E-mail:

Sikeres jelentkezés konzultációra!

Gratulálunk!
Sikeresen jelentkeztél a Díjmentes Életmódváltás Konzultációra!

A konzultáció menete:

Telefonon fogunk keresni az általad kiválasztott időpontban. 

Kérünk, győződj meg arról, hogy készen állsz, amikor keresni fogunk! A konzultáció időpontja körülbelül 30-40 perc, amelyet telefonon  vagy Zoom-on keresztül végezzük. Zoom használatáról küldünk számodra támogató üzenetet vagy e-mailt, ha szükséges.

Ha a lefoglalt időpontot követő 10 percben nem tudunk elérni, akkor a konzultáció törlésre kerül és maximum egy időpontot tudunk még biztosítani. Ezt követően nem fogsz tudni új időpontot foglalni a továbbiakban! Kérünk, győződj meg róla, hogy csendes, nyugodt környezetben leszel az adott időpontban, és nem a villamoson, autóban, vagy a reptérről hazafelé vagy bármilyen zajos környezetből telefonálsz.

Ha zajos környezetből telefonálsz, akkor sajnos nem tudunk segíteni számodra, véget fog érni a konzultáció, és nem fogsz tudni újabb időpontot foglalni a későbbiekben. Kérünk vedd ezt komolyan, mi is ezt tesszük!

Alig várjuk, hogy segíthessünk Neked a következő szintre lépni az egészségedben, és az életedben!

Addig is további értékes tartalmakért az egészségeddel kapcsolatban jelentkezz, kattints a linkre Facebook csoportunkba  vagy kövess minket Facebook LinkedIn vagy Instagram oldalunkon, hogy minél hamarabb hozzáférhess olyan információkhoz, amik elvezetnek a jobb élet felé!

LifeStylePointe csapata 🙂

Ez az oldal nem része a Facebook weboldalnak vagy Facebook Inc.-nek.
Ez a weboldal nem támogatott a Facebook által semmilyen formában. A FACEBOOK a facebook Inc. bejegyzett márkaneve.