LifeStylePointe

LifeStylePointe

Kérdésed van? E-mail:

megoldás az egészségedre
ahogyan még nem láttad

Hogyan állítsd be az ideális testsúlyod
tartósan, kiszámítható módon?

Emeld magasabb szintre az egészséged, az egyedülálló 42 napos programunkkal, a lehető legjobb áron, mindezt garanciával a vágyott eredményre.

Hogyan előzd meg a betegségeket?​

Mikrotápanyag felmérés
az egészségedért

Azonnal eredménnyel a megfelelő testsúly, vázizom és zsígeri zsír értékeinek beállításáért.
Személyre szabott konzultációval és tanácsadással a tartós egészséged megőrzéséért.

A megoldást a kezedbe adjuk

LifeStylePointe csapat

Csapatunkkal értékvezérelt életstílust oktatunk nemzetközileg és Magyarország teljes területén, profi mentoraink és orvosi háttérrel rendelkező mentorprogramjaink segítségével, amelyekre teljes garanciát vállalunk. Egészséget, fittséget, több energiát, vitalitást, magasabb tudatszintet, és jólétet viszünk elfoglalt mindennapjaidba!  

6 hetes ciklusokban indítunk életmódprogramokat kisebb létszámú csoportoknak (5-15fő), annak érdekében, hogy minden résztvevővel személyre szabottan, és kellő figyelemmel tudjunk foglalkozni. 

Mi vagyunk elfoglalt mindennapjaid tartóoszlopa, hogy:

 • elérd az egészséges és vágyott ideális testsúlyodat,
 • jobb egészséget, magasabb energiaszintet, több kreatívitást,
 • jó közérzetet, magasabb önbecsülést, vonzóbb megjelenést tapasztalj mindennapjaidban,
 • jó példát mutass családodban, amit szeretteid is elsajátíthatnak,
 • hatékonyabban teljesíthess a munkádban, az életedben, vagy akár sportolás közben.

Fülöp Zoltán

Budapest
Vállalkozó

Volt válogatott szertornász, magyar bajnok sportoló. Vállalkozó. Healthpointe mentor.

Mesterházi
Andrea

Győr
Főállású anya

Jelenleg kisfiának főállású anyukája. Volt középvezető. Healthpointe mentor.

152449503_960218124384701_1040716613172089034_n

Börcsök
Jolán

Mohács
jógaoktató

Gyerekágyas segítő és jógaoktató. Healthpointe mentor.

Schleicher
Tamás

Szerbia
Sportoló

Szerb országos bajnok, és válogatott birkózó. Healthpointe mentor.

Megoldásként mindezt megkapod

Kiegyensúlyozott teljes értékű táplálkozás

Folyamatosan bővülő, kész ételreceptek

Egyedülálló megoldás tápanyaghiányra

Vitaminok, ásványi anyagok folyamatos pótlása

Immunrendszer erősítés mesterfokon

Megfelelő mennyiségű, könnyű mozgás

Személyre szabott mentorálás, és heti konzultáció

Folyamatos támogatás, mérhető eredmények

Életre szoló tudás, és garancia a vágyott eredményre

Előnyök számodra

Hatékony fogyás, gyors és tartós eredménnyel

A személyes mentorral való napi kapcsolattartás és az utánkövetés következtében a megfelelő dolgokra való fókuszálással megnöveled a hatékonyságodat. Mivel nem egy időszakos kúrát, hanem életmódváltó programot követsz, amivel beépülnek a mindennapjaidba a helyes életmódbeli szokások, ezzel tartóssá téve az eredményeidet.

A lehető legkényelmesebben, éhezés nélkül

Extrém és szélsőséges dolgok végzése helyett, minimális fegyelemmel és erőfeszítéssel, rendszeres és tudatos étkezésekkel, és könnyed, tudatos mozgással, sétával végzed a programot, miközben nem leszel éhes.

Legbiztonságosabb módon, garanciával a vágyott eredményekre

Megérted a számodra biztonságos étrend-kiegészítés kritériumait, amellyel megfelelő módon pótolod a hiányzó tápanyagokat, és viszed be a létfontosságú színanyagokat a szervezetedbe. Minderre megelégedettségi garanciát kapsz.

Miközben napról-napra jobban érzed magad

A program végzése közben már az első hét után érzed a pozitív változásokat, az apró eredményeket, és növekvő energiaszinted következtében egyre jobban érzed magad.

Mit kapsz kulcsrakész megoldásként?

Mindezt megkapod egy helyen

Megtanítja, valamint ezt nyújtja:

Mindezt egy csomagban:

Aki már elvégezte a programot, a következőket tapasztalta:

"Elfoglalt napjaimban segített megérteni, hogy mik azok a kulcstényezők az egészségem szempontjából, amire ténylegesen figyelnem kell. Ezek a tényezők biztosítják a hosszú egészséget és jó közérzetet, amire nem is gondoltam volna, és mások sem foglalkoznak vele. Gyors és tiszta képet kaptam, és megfelelő tudást egyszerre egy helyen. Valamint hiteles tanácsokat és információt arról, hogyan és mivel egészítsem ki a táplálkozásomat. Továbbá, mire figyeljek a testalkatommal és a testösszetételemmel kapcsolatban, hogy megőrizzem egészségemet. Hálás vagyok ezért a megoldásért, és szívesen ajánlom másoknak is."
Fülöp Zoltán
Vállalkozó
"Megosztom a történetem a programmal kapcsolatban. Alapból nem feltétlenül a külső (hasam) miatt kezdtem el, inkább az értékek miatt, amit a kezdő méréskor láttam, cseppet sem tetszett. A legnagyobb kilengés a zsigeri zsír érték volt. Ebből adódóan, mivel ez egy láthatatlan tényező, még olyanoknak is tud segíteni a program, akin kívülről nem látszik, hogy "rá fér". Amellett, hogy az értékeim nagyszerűen javultak a 6 hét alatt, megtanított a táplálkozási szokások kialakítására. Mit, hogyan, és mivel érdemes enni, hogy a lehető legtöbb tápanyagot vigyem be, az adagokra, mi milyen funkciót lát el, mi a felszívódása, miért van rá szükség. Illetve miért szükséges ma már a táplálékkiegészítő, és miért nem mindegy, hogy az, milyen forrásból van. A program nagyon egyszerű, ettől nagyszerű. Az esztétika egy dolog, amit belül érzel, ami belül változik, annak örül igazán a tested. Csak nyerhetsz vele ."
Fehér Rudolf
"Letelt a 6 hetes programunk. Nagyon izgalmas volt, és a végszámok láttán nincs kérdés, hogy működik-e. Párom révén jó tapasztalat volt, hogyha az elején van is egy kis bizonytalanság, hogy biztosan működik-e, hogy bele tudjuk-e illeszteni a rohanó hétköznapokba, akkor a válasz igen. Rengeteget tanultunk, tapasztaltunk, élveztük, és ami elvárás, kérdés volt bennünk, mindenre kaptunk választ. Kezdd el, és amint elkezdted érezni a hatást, a jobb közérzetet, akkor a megoldás is megérkezik a kérdéses részekre.
Andi és Péter
középvezető és ügyvéd

Kinek ajánljuk leginkább?

01.

Aki szeretne tiszta képet kapni egészségi állapotáról, és egyben megkapni rá a megoldást is.

02.

Aki hosszú távú, könnyen elsajátítható megoldást keres egészsége megőrzésére, a betegségek megelőzésére.

03.

Aki hiteles, tiszta tényekkel alátámasztott információt szeretne, amire lehet építeni.
Tartósan szeretné beállítani ideális testsúlyát.

04.

Aki kiszámítható eredményt és személyre szabott megoldást keres egészsége magasabb szintre emeléséhez.

Ha most jelentkezel életmód felmérésre,
egy AJÁNDÉKKAL is meglepjük!

Ajándékba adjuk neked most az Életmód Alapok E-book-ot, ami a megelőzés, a zsigeri zsír, a testsúlyszabályozás, immunerősítés, a mikrotápanyag hiány, vitaminpótlás és a Hogyan válaszd ki a számodra megfelelő étrend-kiegészítőt alapjait foglalja magában.

Az egészséghez egy alap mesterkulcs, ami tartalmazza azokat az alapokat amire mindenképpen oda kell figyelj a tartós egészséged érdekében.
ajandek

Szeretnéd az egészséged HOSSZÚ távon megőrizni?

Eredmények, amikre számíthatsz:

Hálás leszel magadnak a jól meghozott döntésed miatt!

Magabiztos, vonzó megjelenés

Elégedett leszel és nem csak te leszel hálás magadnak a törődésért, hanem az összes ismerősöd észreveszi majd, hogy ragyogsz, és kiváncsiak lesznek a titkodra. Megnő a magabiztosságod és jól érzed magad a bőrödben.

Hosszan tartó egészséges állapot

Megérted, hogy mik a lényegi pontok az egészséged megőrzéséhez! Az értékeid visszaállnak a megfelelő állapotra. Megfelelő mennyiségben és minőségben viszed be a tápanyagokat a szervezetedbe, tudatosan mozogsz, van napirended, és az új szokások kialakulásával tartósabb egészségre számíthatsz.

Működő módszertan életre szólóan

Már tudod a titkot, hogy min múlik az egészséged! Kezedben az életre szóló tudással és eszközökkel, bármikor alkalmazhatod a tanultakat. Nincs több frusztráció, felesleges próbálkozás, és kísérletezés. Csak kiszámítható eredmények!

100% GARANCIA A PROGRAM MŰKÖDÉSÉRE

 1. MEGELÉGEDETTSÉGI GARANCIA: a program fegyelmezett betartása esetén 100%-os megelégedettségi garanciát vállalunk a program működésére és hatékonyságára. Jelentkezz felmérésünkre és Egészség Alapok E-book-ot ajándékba adunk mellé!  

 2. KÉNYELEM GARANCIA: nem kell orvosról dietetikusra szaladgálni, időpontokat kérni, nálunk mindent egy helyen megkapsz, sorban állás nélkül.

Maradtak még kérdéseid?​

A leggyakrabban feltett kérdésekre itt találod a válaszokat

Foglalj le egy számodra megfelelő időpontot személyes konzultációra! A foglaláshoz kérlek tölts ki egy kérdőívet, majd telefonon felvesszük veled a kapcsolatot, és egyeztetünk a részletekkel kapcsolatban.

Teljesen személyre szabott a LifeStylePointe csapatának egy profi mentorával, telefonon keresztül. Elkezdjük feltérképezni, hogy mit szeretnél elérni a következő időszakban, és hogyan valósítsd meg ezt a leggyorsabban. A konzultáció ingyenes!

A programot a Lindora Klinika fejlesztette ki Dr. Marshall Stamper vezetésével. Közel 50 éves múlttal rendelkezik és partneri viszonyban áll a világ legnagyobb forgalmú, több, mint 86 éves étrend-kiegészítő márkájával. Az eredményekre garanciát vállal. 

 • Nagyon fontos érteni, hogy nem egy fogyókúra, hanem egy életmódprogram, méghozzá nagyon magas színvonalú.
 • A program az egészség összes allappilléreivel foglalkozik, és egy könnyen átlátható rendszerré alakítja azokat.
 • Továbbá sokrétűen és mélységében foglalkozik az egészséges testösszetétellel és tápanyagbevitellel, amit sok más program elnagyoltan, és téves információkra építve tesz. Sok esetben károkat okozva!
 • A program életre szóló tudást ad, ami máshol ennyire összefógóan és egyszerűen nem hozzáférhető.
 • Minden elemére és a vágyott eredményre is garanciát vállal.
 • Az általa nyújtott hosszú távú értékéhez képest a díja a töredékébe kerül.

Bárki által elvégezhető a program. Gyerekek is csinálhatják a szülők hozzájárulásával. Sportolók esetében figyelni kell arra, hogy program ideje alatt extrém mennyiségű mozgás esetén a LifeStylePointe csapatának mentorával külön kell erről konzultálni. Súlyos betegségeknél a kezelő orvossal konzultálni szükséges, és a program menetét be kell mutatni neki. Ebben az esetben az orvos jóváhagyása szükséges!

Különböző indulási lehetőségek vannak. Ezek közül tudsz választani személyre szabottan a LifeStylePointe csapat egy profi mentorának segítségével. Különbőző kedvezményeket is igénybe vehetsz.

Ne hagyd ki ezt a nagyszerű lehetőséget! Ez az ajánlat
csak ezen az oldalon elérhető!

Mindössze néhány lépésre vagy a megoldástól.

01.

Kattints az alábbi gombra

Kattints az alábbi "Kérem az életmódváltó programot " gombra a részletek megtekintéséhez.

02.

Jelentkezz a konzultációra

A sikeres jelentkezéshez tölts ki egy rövid kérdőívet és foglalj időpontot a díjmentes konzultációra.

03.

Kérdőív kitöltése

Töltsd ki a kérdőívet annak érdekében, hogy megfelelően fel tudjunk készülni a, és minél jobban tudjunk segíteni magasabb szintre emelni az egészséged, és elérni a legjobb formád.

04.

Foglald le az időpontod

Ezután az általad választott időpontban keresni fogunk a konzultációval kapcsolatban.

Ez az oldal nem része a Facebook weboldalnak vagy Facebook Inc.-nek.
Ez a weboldal nem támogatott a Facebook által semmilyen formában. A FACEBOOK a facebook Inc. bejegyzett márkaneve.