LifeStylePointe

Kérdésed van? E-mail:

Itt is van a bőrtípus elemzésed eredménye

száraz, érzékeny bőr

Eddig akármit is csináltál, a bőröd fakó tónusú, rugalmatlan és érdes felszínű volt? Itt az ideje, hogy megelőzd az idő előtti ráncosodást és eltüntesd az apró, szemmel alig látható pórusaidban néha alattomosan megbújó fekete mitesszereket. A legfontosabb, hogy minél több nedvességet, tápláló vitamint, nyomelemet juttass a bőrödbe.

A száraz, érzékeny bőr az egyik legtöbb kellemetlenséget okozó bőrtípus. A legtöbbször sápadtnak tűnik, sokszor érezheted úgy, hogy feszül, és minden külső hatásra, fényre, szélre, napsugárzásra kipirosodással, esetleg viszketéssel reagál. Nem ritkán még a kozmetikumokra is fokozottan érzékeny lehet.

Neked különösen óvatos ápolásra van szükséged: meg kell óvnod bőröd a túl erős környezeti hatásoktól, az időjárás szélsőségeitől, ügyelned kell az elégséges folyadékfogyasztásra és a bőröd szempontjából helyes étkezésre is, hogy erősítsd védekezőképességét, és megelőzhesd a bőrirritációt.

Bőrtípusodnak megfelelő bőrápolás egyszerűen és
személyre szabottan

Megtudtad a tesztünkből, hogy a száraz bőrtípusúak közé tartozol?

Szeretnéd megtudni, hogyan legyen újra hidratált, selymes a

bőrtípusodnak megfelelően arcbőröd a mindennapokban? Kiváncsi vagy, hogyan legyél a legegyszerűbben saját magad kozmetikusa, mindössze napi 10-15 percben, a lehető legjobb minőségben?

Ennek érdekében személyre szabott szépség-és bőrápolási tanácsadást tartunk Neked!

Részletekért kattints az alábbi gombra!

Ez az oldal nem része a Facebook weboldalnak vagy Facebook Inc.-nek.
Ez a weboldal nem támogatott a Facebook által semmilyen formában. A FACEBOOK a facebook Inc. bejegyzett márkaneve.